برگزاری همایش سراسری بیماری‌های دستگاه گوارش

همایش سراسری

روز چهارشنبه ۱۴ دی ماه، همایشی سراسری به مدت دو روز در خصوص بیماری‌های دستگاه گوارش در جراحی اطفال، با حضور و همکاری بیمارستان مریم، دانشگاه علوم پزشکی البرز، موسسه خیریه محکم، سازمان نظام پزشکی استان و جراحان کودک در دانشکده پزشکی کشور و حضور برخی از اساتید و مسئولان برگزار شد.

در اولین روز همایش، آقای دکتر شهرام صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز هدف از برگزاری این همایش را به روز کردن اطلاعات پزشکان در زمینه‌های مختلف جراحی دستگاه گوارش، رفع مشکلات در خصوص تشخیص دادن و درمان، همچنین گردهمایی تمامی متخصصین با موضوعات جراحی، گوارش و اطفال و تبادل نظر و اطلاعات میان پزشکان عنوان کردند.

در ادامه فرمودند که جمع بسیاری از اساتید و افراد صاحب نظر در زمینه جراحی و گوارش اطفال در این همایش دو روزه شرکت دارند تا با انتقال تجربه‌ها و گفتگو با یکدیگر، به ارتقا سطح علمی و توانمندی بیشتر هر از یک پزشکان کمک شود.

آقای دکتر صیادی به اهمیت آموزش در علوم پزشکی اشاره کرد و افزود: برگزاری این همایش‌های کشوری به اعتلا و تقویت علوم پزشکی به هدف خدمت به جامعه قطعا موثر است.

ایشان در ادامه بیان کرد که جامعه پزشکی به‌طور مداوم باید اطلاعات خود را به‌روزسانی کند، همچنین باید کیس‌های نادر و راهکارهای درمانی موفقی را که برای این افراد در نظر می‌گیرند، با یکدیگر به اشتراک بگذارند تا بتوان خدمات و درمان‌های موثری را به بیماران ارائه داد.

منبع: