درمان کمردرد با لیزر دیسک کمر در کلینیک درد

لیزر دیسک

در میان افرادی که به کلینیک درد مراجعه می‌کنند کمردرد از شایع‌ترین عارضه‌های گزارش شده از سوی بیماران است. در صورتی که برای درمان کمردرد اقدام نکنید، مانع از فعالیت‌های روزمره شما و بی‌تحرکی می‌شود.

به دنبال چنین شرایطی مشکلات دیگری از جمله افسردگی، اضطراب و… را تجربه خواهید کرد.

حتما برای درمان کمردرد یا درد ناشی از دیسک کمر باید به متخصصین مربوطه یعنی فوق تخصص درد مراجعه کنید. آنها اطلاعات کافی و تخصصی در این زمینه دارند و به خوبی می‌دانند که چه راهکار درمانی بدون هیچ اقدام تهاجمی مورد نیاز است.

علاوه بر دیسک کمر مشکلات زیاد دیگری از جمله آسیب به کمر، چاقی، آرتریت و فشار عضلانی همه این موارد می‌تواند منجر به درد در ناحیه کمر شوند.

درمان کمردرد در کلینیک درد توسط متخصص درد

با وجود اینکه کنترل درد در ناحیه کمر می‌تواند بسیار چالش‌برانگیز باشد؛ اما متخصص درد پس از تشخیص علت دقیق درد، موثرترین راهکار درمانی را برای شما در نظر خواهد گرفت.

چند نمونه از گزینه‌های درمانی موفق که بیماران پس از مراجعه به کلینیک درد تسکین یافته‌اند به شرح زیر است:

بلوک عصبی

در این روش با مسدود کردن مسیر درد از طریق اعصاب، تسکین درد را تجربه خواهید کرد. این بلوک عصبی یک داروی استروئیدی، بی حس کننده یا ضد التهابی است که عصب یا گروهی از اعصاب مورد هدف قرار می‌گیرد.

هدف از انجام بلوک عصبی جلوگیری از ایجاد سیگنال درد و همچنین کاهش التهاب در ناحیه مورد نظر است. تزریق بلوک عصبی منجر به بهبود عصب تحریک شده می‌شود.

این روش درمانی زمانی از سوی متخصص درد پیشنهاد می‌شود که مصرف دارو و فیزیوتراپی کمکی به تسکین درد نکرده است، در نهایت با تزریق برای بلوک عصبی از سیگنال درد جلوگیری می‌شود.

تزریق داروی استروئید اپیدورال

در این روش دارو به اطراف نخاع یا فضای اپیدورال تزریق می‌شود. معمولا این روش درمانی جهت درمان کمردرد و سیاتیک ناشی از التهاب کاربرد دارد.

با این حال باید به این نکته توجه داشته باشید که تزریق این داروها به صورت موقتی و کوتاه مدت اثربخش است. معمولا طی این روش از استروئیدها، بی حس کننده‌ها یا ضد التهاب‌ها استفاده می‌شود.

متخصص درد

رادیوفرکوئسی

در این روش درمانی، جریان الکتریکی برای گرم کردن و تخریب ناحیه کوچکی از بافت عصبی برای متوقف کردن سیگنال‌های درد کاربرد دارد.

این روش برای افرادی که درد مزمن در ناحیه گردن یا کمر احساس می‌کنند، می‌تواند تسکین خوبی را ایجاد کند. معمولا بهبود درد از ۶ تا ۱۲ ماه ادامه دارد، برای برخی از بیماران تسکین طی مدت طولانی‌تری احساس می‌شود.

تحریک طناب نخاعی

طی این روش دستگاه کوچکی در نزدیک ستون فقرات گذاشته می‌شود که تکانه‌های الکتریکی کمی را تولید می‌کند. این تکانه‌ها با سیگنال درد منتقل شده توسط اعصاب تداخل ایجاد می‌کند.

با تحریک طناب نخاعی فعالیت عصبی را مسدود یا اصلاح می‌کند تا سیگنال درد کمتری به مغز ارسال شود. این موارد ذکر شده تنها چند مورد از روش‌های نوین برای تسکین کمردرد است که در کلینیک درد بسته به شرایط هر بیمار انجام می‌گیرد.

روش‌های درمانی نوین دیسک کمر در کلینیک درد

علت تشخیص کمردرد بسیار مهم است؛ چرا که به شما کمک می‌کند تا بهترین روش درمانی را از سوی متخصص درد دریافت کنید.

یکی از رایج‌ترین علت کمردرد فتق دیسک کمر است که روش‌های مختلفی برای بهبود آن در کلینیک درد در نظر گرفته شده است. چند نمونه از موفق‌ترین روش‌های درمانی را در ادامه برای شما ذکر خواهیم کرد.

لیزر دیسک

اندوسکوپی دیسک کمر

اندوسکوپی از دیگر روش درمانی موثر و کم تهاجمی است که توسط متخصص درد انجام می‌گیرد. این روش درمانی می‌تواند برای تسکین درد ناشی از فتق دیسک به کار برده شود.

طی این روش یک اندوسکوپ در یک برش کوچک در کمر تحت هدایت فلوروسکوپ برای برداشتن بخشی از دیسک بیرون‌زده به کار برده می‌شود.

این عمل نیاز به بیهوشی عمومی ندارد و تحت بی حسی موضعی به صورت سرپایی برای بیمار انجام می‌گیرد. پس از اتمام عمل و بررسی وضعیت عمومی بیمار، می‌تواند به خانه بازگردد و نیازی به بستری شدن در بیمارستان نیست.

اگر فتق دیسک و برآمدگی کوچک باشد، دیسک را می‌توان با استفاده از لیزر دیسک، محتویات خارج شده از دیسک را تبخیر کرد.

همچنین این روش درمانی به جلوگیری از نشت بیشتر مواد داخلی دیسک به بیرون جلوگیری می‌کند و فشار از روی اعصاب آن قسمت برداشته می‌شود. در این حالت است که بیمار تسکین درد را پس از این روش‌های درمانی احساس می‌کند.

لیزر دیسک کمر در کلینیک درد

لیزر دیسک کمر بدون نیاز به بیهوشی عمومی، تحت بی حسی موضعی برای بیماران انجام می‌گیرد. با استفاده از لیزر بخش‌هایی از بافت نرم که اعصاب را تحت فشار قرار می‌دهد، برداشته می‌شود.

چنین شرایطی می‌تواند به دنبال فتق دیسک یا بزرگ شدن رباط ستون فقرات رخ دهد. همچنین لازم به ذکر است که لیزر ممکن است برای کوچک‌تر کردن مواد دیسک اطراف اعصاب بهترین گزینه پیش روی شما باشد. علاوه بر این امکان را به پزشک می‌دهد تا استخوان، تومورهای نخاع و بافت نرم را از اطراف اعصاب بردارد.