گرامیداشت نهمین سالگرد تاسیس بیمارستان مریم

نهمین سالگرد بیمارستان مریم

نهمین سالی است که بیمارستان فوق تخصصی مریم همراه جمعی از کارکنان بیمارستان و حضور دکتر صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز، مراسم سالگرد تاسیس را برگزار کرده است.

آقای دکتر صلاح الدین دلشاد موسس و مدیر عامل بیمارستان بیان کردند که بیمارستان و زایشگاه مریم در تاریخ ۳ خرداد ۱۳۹۳ طی کوشش ۸ ساله و با وجود سختی‌هایی که در مسیر بود، امکانات تخصصی بهداشتی برای مادران و نوزادان را برای اولین‌بار در کشور، در شهر کرج فراهم کردند.

ایشان اضافه کردند که در طول این هشت سال افراد زیادی یاری رسان ما بودند که باید از آنها قدردانی به عمل آورد. جهت ساخت بیمارستان تخصصی برای مادران و کودکان در این ابعاد نیازمند تسهیلات بانکی بودیم که طی این مسیر مسئولان بانک سپه و بانک انصار سابق کمک‌های زیادی به ما کردند.

همچنین لازم به ذکر است که باید قدردان عزیزانی از جمله آقای دکتر ایرانی، فرماندار وقت کرج و اعضای محترم شورای اسلامی و شهرداری منطقه پنج باشیم، نمی‌توان کمک‌های این افراد را هرگز فراموش کرد.

آقای دکتر صلاح الدین دلشاد با توجه به کمبود امکانات تخصصی برای مادران و نوزادان در کشور خاطر نشان کردند که اولین رشته فوق تخصصی جنین در بیمارستان مریم ایجاد شد تا مادران و نوزادان از انواع بیماری‌ها و آسیب‌ها در امان بمانند.

به همین منظور اولین ICU مادران و نوزادان در کشور احداث شد. همچنین در این بیمارستان کلاس‌های مادران باردار طی ۸ جلسه برگزار می‌شود که دو جلسه نهایی ان با حضور پدران است.

در ادامه فرمودند که ماهنامه تخصصی بیمارستان به تیراژ هزار جلد کاملا رایگان در اختیار همه متخصصین و مراکز علوم پزشکی و علمی قرار می‌گیرد.

بیمارستان مریم برای برقراری ارتباط با مردم و پیشگیری از بیماری‌ها و نارسایی‌های مادران و کودکان استودیو اختصاصی پزشکان، فضای مجازی و سایت آموزش طراحی کرده است که از دیگر افتخارات بیمارستان مریم در راستای خدمت به مردم ایران می‌دانیم.

تولید مقالات علمی تخصصی از دیگر دستاوردهای بیمارستان مریم است که در کشورهای آمریکا و انگلستان چاپ و مورد استقبال مراکز علمی قرار گرفته است. با افتخار اعلام می‌شود که ۴ مقاله بیمارستان در مجلات معتبر پزشکی جهانی به چاپ رسیده است.

سالگرد زایشگاه مریم

با وجود کوچک بودن بیمارستان، در انجام کارهای بزرگ سهیم بوده است که این موفقیت به دنبال تلاش و همراهی‌های عزیزانی است که یاری رسان ما بوده‌اند.

از جمله این کارهای بزرگ می‌توان به ایجاد مجرای تناسلی در زنان با نارسایی‌های مادرزادی برای اولین‌بار در جهان در بیمارستان مریم اشاره کرد که می‌تواند مرهمی بر درد بیماران باشد.

مقالات ما در این زمینه برای متخصصین بین المللی در سطح جهانی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و این دستاورد افتخاری برای ایران است.

آقای دکتر صلاح الدین دلشاد در ادامه در رابطه با مشکلات ایجاد مراکز خدماتی پزشکی در ایران اشاره کرد: در حالی که در ایران برای احداث و ساخت بیمارستان باید جهت دریافت تسهیلات سود ۳۰ درصد پرداخت کنیم؛ اما در کشورهایی مانند عربستان و ترکیه وام‌های سی ساله بدون سود پرداخت می‌کنند.

وی در ادامه در پایان سخن خود با تشکر از زحمات همسر خود خانم دکتر شیرزاد به عنوان اولین متخصص اطفال بیمارستان مریم گفتند بیش از نیمی از پرسنل بیمارستان مریم از جمله پزشکان، پرستاران و کارمندان از ابتدای احداث بیمارستان تاکنون با عشق و علاقه به مردم در حال خدمت گذاری هستند.

سپس دکتر شهرام صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با قدردانی از یاوران بیمارستان فوق تخصصی مریم، به سالروز آزادسازی خرمشهر و مصادف شدن آن با تاسیس بیمارستان مریم اشاره کرد، در ادامه ایشان توضیح داد: بعد از فتح خرمشهر حضرت آقا فرمودند این فتح باید ادامه داشته باشد و این حماسه در زمینه سلامت پس از شیوع بیماری کرونا در ایران تکرار شد.

وی ادامه داد: در پیک ششم کرونا روزانه ۳۶ نفر فوتی داشتیم که با تلاش شبانه روزی کادر درمان به یک نفر فوتی در پیک هشتم رسیدیم و این حماسه‌ای افتخار آمیز برای بخش سلامت کشور بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به این موضوع که در میان ۵۹ دانشگاه علوم پزشکی و ۶۵ دستگاه در کشور در سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی البرز جایگاه اول را کسب کرد، افزود: از میزان ۲۰ هزار متر فضای آموزشی به ۳۰۰ هزار متر مربع رسیده‌ایم و ۱۵ درصد تخت‌های بیمارستان در استان افزایش پیدا کرده است.

دکتر صیادی به این موضوع اشاره کردند که سرمایه‌گذاری در بخش سلامت عشق می‌خواهد و افرادی مانند آقای دکتر دلشاد فقط به خدمت به همنوعان خود فکر می‌کنند، ایشان ادامه داد: از دکتر دلشاد تشکر ویژه دارم و اینکه ایشان هر سال در سالروز تاسیس بیمارستان از تمام افرادی که ایشان را یاری کردند قدردانی می‌کنند که نشانه روحیه بزرگوارانه ایشان است.

مراسم سالگرد بیمارستان

در ادامه دکتر همتی از یاوران بیمارستان مریم با خواندن اشعاری از مولانا در شکرگزاری از نعمت‌هایی که خداوند عطا کرده و قدردانی از همدیگر، با بیان اینکه آقای دکتر دلشاد در داخل و خارج از کشور در برخورد با بیماران هیچگاه فروشنده نبوده‌اند تصریح کرد: من شاهدم که این بزرگوار همیشه خریدار رنج دردمندان بوده‌اند.

این موهبتی است که خداوند نصیب کمتر فردی می‌کند. من معتقدم که دکتر دلشاد یکی از شایسته‌ترین افراد کشور است. در پایان مراسم با اهدا لوح تقدیر و هدیه از همراهان همیشگی بیمارستان مریم تقدیر شد. دکتر دلشاد به همراه یاوران بیمارستان، کادر درمان و پرسنل با بریدن کیک عکس یادگاری گرفتند.

همچنین سالروز آزادی خرمشهر و تاسیس بیمارستان مریم را به فال نیک گرفتند و این خاطره خوش را در دفتر خاطرات خود ثبت کردند.

منابع: