مصاحبه بدون تعارف با آقای دکتر صلاح الدین دلشاد

متخصص و جراح اطفال

بدون تعارف به سراغ فردی رفته است که قید مدیریت در بیمارستان لندن را زده و سال‌هاست که مرهم درد کودکان کشورش شده است.

به گزارش از این مصاحبه انجام گرفته از آقای دکتر صلاح الدین دلشاد، مدت زمان زیادی است که فرشته نجات چند هزار کودک و نوجوان شده است. 

طبق گفتگویی که با جناب دکتر صلاح الدین دلشاد انجام گرفت، ایشان از سال ۱۳۶۰ به عنوان متخصص جراح عمومی، فعالیت خود را آغاز کردند.

در سال ۱۳۷۱ نیز به عنوان جراح اطفال به فعالیت‌های خود به صورت تخصصی ادامه دادند. ایشان تحصیلات خود را ترکیه آغاز کردند و تحصیلات تخصصی خود را به‌صورت فشرده در لندن گذراندند.

با وجود اینکه یکی از بیمارستان‌های لندن را در اختیار آقای دکتر صلاح الدین دلشاد گذاشتند، اما انتخاب ایشان فعالیت در کشور ایران و درمان هموطن‌های خود بود.

جناب دکتر دلشاد در خصوص امور خیری که مدت‌هاست در آن فعالیت دارند، توضیح دادند اغلب کودکانی که تحت درمان و جراحی قرار می‌گیرند دچار نقص خلقتی یا بیماری مادرزادی هستند.

مشکلاتی از جمله شکاف کام، لب شکری، مقعد بسته، روده‌های بیرون زده از شکم و… از جمله بیماری‌های مادرزادی هستند که تحت درمان عمل جراحی توسط آقای دکتر صلاح الدین دلشاد قرار می‌گیرد.

متاسفانه بسیاری از والدین با وجود چنین مشکلاتی در فرزندانشان حتی قادر به پرداخت هزینه‌های درمان در بیمارستان دولتی نیستند. 

مشاهده اینگونه اتفاقات باعث شد که آقای دکتر نسبت به این موارد بی‌تفاوت نباشند و به‌دنبال چنین مشکلات ناخوشایندی، موسسه خیریه محکم را تاسیس کردند.

موسسه محکم در واقع اولین موسسه‌ای است که پزشکان این خیریه را به هدف درمان بیماری‌های مادرزادی در کودکان و نوزادانی که قادر به پرداخت هزینه‌های درمان نیستند، بنا کرده‌اند.

بسیاری از افراد به دلیل هزینه‌های زیاد، قادر به درمان فرزندان خود نیستند و شروع درمان را به تاخیر می‌اندازند، موسسه محکم بدون دریافت هزینه‌های درمان، کودکان و نوزادان نیازمند را تحت پوشش قرار می‌دهد.

آقای دکتر صلاح الدین دلشاد به‌مدت ۱۵ سال است که اینگونه فعالیت‌های خیرخواهانه را بدون دریافت هزینه درمان انجام می‌دهند و همچنین بالغ بر ۸۰۰۰ کودک تحت پوشش موسسه محکم قرار دارند.

عمل‌های جراحی برخی از افراد به اتمام رسیده است و برخی دیگر نیز همچنان تحت درمان هستند. گاهی بعضی از کودکان باید همیشه دارو مصرف کنند و تحت درمان باشند.

در برخی از مواقع روند درمان به این صورت است که پزشکان نیز برای درمان به شهرستان‌ها سفر می‌کنند تا کودکی با نقص مادرزادی بدون درمان نباشند.

بسیاری از مراجعین هزینه رفت‌وآمد و اسکان برای درمان را ندارند، خوشبختانه تمامی این موارد نیز از سوی موسسه در نظر گرفته شده است و اسکان نیز به آنها داده می‌شود تا بدون هیچ مشکلی بتوانند کودک خود را درمان کنند.

هدف این موسسه خیریه و آقای دکتر صلاح الدین دلشاد این است که هیچ کودک و نوزادی بدون درمان نماند و همه افراد امکان درمان بدون دغدغه را داشته باشند.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوبت دهی آنلاینتماس با بیمارستان