بیمارستان مریم اولین بیمارستان پژوهشگر استان البرز

Research week at Maryam Hospital5

حمایت از پژوهشگران جوان بخش درمان در بیمارستان فوق تخصصی مریم

گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری با حضور جهانگیر شاهمرادی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز، دکتر صلاح الدین دلشاد مدیر عامل بیمارستان فوق تخصصی مریم، دکتر نوری سپهر معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی البرز، خانم دکتر محمدی معاون درمان دانشگاه، دکتر شهروز یزدانی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر قربانی مدیر توسعه وتحقیقات دانشگاه، دکتر عزیزی مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی دانشگاه، دکتر پور آقا مدیر آموزشی دانشگاه، دکتر احمدی نژاد مدیر گروه جراحی دانشگاه، پژوهشگران و کادر درمانی، در بیمارستان و زایشگاه فوق تخصصی مریم برگزار شد.

در این مراسم دکتر شاهمرادی معاون امور اقتصادی استانداری البرز طی سخنانی کوتاه گفت:

با وجود تحریم‌ها، فشارهای اقتصادی و شرایط کرونایی، با اقدامات و تلاش‌های جامعه پزشکی، پرستاران و پژوهشگران در بخش سلامت کمبودهایی وجود ندارد. بیمارستان‌های خصوصی همانند بیمارستان‌های دولتی با رعایت همه جوانب، سعی در خدمت‌رسانی بیشتر به مردم دارند.

Research week at Maryam Hospital3 1

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی البرز نیز با اشاره به اهمیت پژوهش در بخش درمان و پزشکی اظهار داشت:

در کشور کارهای پژوهشی زیادی در حال اجرا است و حرکت‌های خوبی توسط دانشگاه علوم پزشکی البرز در این زمینه صورت گرفته است.

دکتر نوری سپهر افزود: با وجود این تلاش‌ها خوشبختانه دانشگاه البرز جزء دانشگاه‌های تیپ ۲ است که تاکنون ۲۰۳۰ مقاله در نشریات بین‌المللی چاپ شده است و در بین ۶۴ دانشگاه کشور رتبه ۱۲ را کسب نموده‌ایم.

نوری سپهر با تمجید از تلاش‌های دکتر دلشاد در تاسیس و راه‌اندازی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: تلاش‌های دیروز دکتر دلشاد امروز در شرایط کرونایی به مدد بخش درمان استان آمده است  و اگر این تلاش‌ها نبود، ما شرایط خوبی در مبارزه با کرونا نداشتیم.

معاون آموزشی دانشگاه در خصوص توانایی‌های بخش خصوصی در پژوهش اظهار داشت: بخش خصوصی توانایی ورود به کارهای تحقیقاتی را دارد و بیمارستان خصوصی مریم، مکان و فرصتی مناسب برای پژوهشگران این حوزه ایجاد نموده است و ما هم حمایت خواهیم کرد.

دکتر صلاح الدین دلشاد مدیر عامل بیمارستان مریم ضمن خیر مقدم به حاضرین و تبریک هفته پژوهش به پژوهشگران گفت: بیمارستان مریم از زمان تاسیس بر پایه آموزش، پژوهش و توسعه علمی پایه‌گذاری گردید و انتشار مجله خانواده مریم با مقالات کارشناسان و پزشکان مجرب این مرکز، گامی در جهت آموزش به جامعه است.

Research week at Maryam Hospital

مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی مریم پژوهش را ابزار قدرت دانست و اظهار داشت: تولید مقالات و پژوهش، قدرت کشور را بالا می‌برد؛ البته با حمایت از پژوهشگران این امر محقق خواهد شد که خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی استان البرز حمایت‌های خوبی در این زمینه دارد.

در این مراسم تعدادی از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی البرز و بیمارستان فوق تخصصی مریم به ارائه طرح‌های پژوهشی و توضیحات علمی عمل‌های منحصربه‌فرد دکتر صلاح الدین دلشاد پرداختند.

آقای پیری، آقای دکتر مردی و خانم میرمقدم با اشاره به جزئیات پیچیده کیس‌های مختلف عمل‌های دشوار اقای دکتر دلشاد خبر از انتشار مقالات این فعالیت‌ها در سایت‌ها و مجلات معتبر دنیا دادند.

در این میان آقای دکتر محمد حسین دلشاد و خانم دکتر زیبا باقریان نیز در خصوص انجام جدیدترین روش‌های بی دردی در زایمان طبیعی در بیمارستان مریم نیز مقالات خود را ارائه نمودند.

لینک منبع: روزنامه جام جم البرز