بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز از بیمارستان و زایشگاه مریم

president7

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز، آقای دکتر فتحی به همراه آقای دکتر نیکبخت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از بیمارستان و زایشگاه مریم بازدید به عمل آوردند. جناب آقای دکتر فتحی اولین بازدید خود را در استان البرز از بیمارستان مریم آغاز کردند.

آقای دکتر فتحی پس از بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان بیان کردند: بیمارستان مریم با وجود استانداردهای بالا به‌عنوان بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی در زمینه مادر و کودک بسیار موفق عمل کرده است و می‌تواند الگوی موفق در کشور شناخته شود.

ایشان همچنین بیان کردند، که ریاست بیمارستان، جناب آقای دکتر دلشاد نیز از افتخارات کشور هستند. مدیر عامل بیمارستان و زایشگاه مریم با تشکر و تقدیر از حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز خاطر نشان کردند: در بیمارستان مریم چندین عمل‌ نادر صورت گرفته است، که همه آنها به‌صورت مقاله علمی برای همه افراد ارائه می‌شود.

همچنین افزودند، در بیمارستان اقدامات علمی همراه با فعالیت‌های درمانی همزمان صورت می‌گیرد، که امری بسیار ارزشمند است. آقای دکتر دلشاد بیان کردند: که بیمارستان‌های دولتی و خصوصی هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و هدف اصلی ما اصلی گسترش تخت و ارائه خدمات به مردم در نظر گرفته شده است، هیچ محدودیتی برای دریافت تخت در استان وجود ندارد.

در آخر رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز توضیح دادند، که بازدید خوبی از بیمارستان مریم به عمل آوردیم، جهت گسترش تخت‌ها در این استان می‌بایست برنامه‌ریزی صورت گیرد. وی پس از آرزوی سلامتی و موفقیت برای تمامی پرسنل بیمارستان مریم بیان کردند، که در سال ۹۸، بیمارستان مریم جز ۱۰ بیمارستان برتر کشور در زمینه ترویج زایمان طبیعی بوده است.