کسب مجوز پذیرش بیماران بین الملل (IPD)

دریافت مجوز IPD

کسب مجوز پذیرش بیماران بین الملل توسط بیمارستان و زایشگاه مریم از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

پس از بازدیدهای به عمل آمده از بیمارستان و زایشگاه خصوصی مریم، واقع در ۴۵ متری گلشهر کرج توسط دکتر هاشم‌زاده (رئیس ادارۀ گردشگری سلامت وزارت بهداشت) و تیم همراه ایشان، این بیمارستان مفتخر به دریافت مجوز پذیرش بیماران بین الملل(IPD) گردید.

مجوز IPD

دکتر صلاح الدین دلشاد، مدیر عامل بیمارستان و زایشگاه مریم در این باره گفت:

از ابتدای تأسیس بیمارستان، بیماران عراقی، آذربایجانی و افغانستانی و همچنین بیمارانی از کشورهای دیگر به این بیمارستان مراجعه کرده‌ و تحت عمل‌های جراحی قرار گرفته‌اند. IPD، مجوز پذیرش بیماران بین‌الملل است که دستیابی به آن،  بیمارستان باید دارای ویژگی‌ها و شرایط خاص باشد. خوشبختانه بیمارستان مریم تمام شرایط لازم را داشته و حضور بیماران خارجی در بیمارستان از ابتدای راه‌اندازی، نشانه‌ای از اعتبار بالای بیمارستان است.

دکتر دلشاد، فوق‌تخصص جراحی اطفال در ادامه افزود:

بیمارستان مریم به‌عنوان اولین بیمارستان مادر و کودک استان البرز و دومین بیمارستان مادر و کودک کشور محسوب می‌شود، دارای ویژگی‌های خاصی شامل بخش‌های جراحی اطفال، جراحی زنان، اتاق‌های عمل فعال، اتاق‌های LDR مخصوص زایمان، جراحی فوق تخصصی پروکتولوژی در مردان و زنان و همچنین بخش‌های تشخیص و درمان جنین، سونوگرافی جنین، آزمایشات غربالگری جنین می‌باشد.

از دیگر ویژگی‌های بارز بیمارستان مریم می‌توان به مجهز بودن به بخش NICU اشاره کرد که اولین بخش خصوصی NICU در استان البرز و همچنین اولین ICU مادران محسوب می‌شود. در واقع تمام مراحل درمان مادر و نوزاد در خود بیمارستان انجام می‌گیرد و نیازی به ارجاع بیماران به خارج از بیمارستان نیست. وجود امکانات خاص در بیمارستان باعث شد تا از ابتدا این مرکز مورد توجه و استقبال مردم، چه در ایران و چه در جهان قرار بگیرد.

طیف گسترده‌ای از بیماران خارجی در رابطه با جراحی اطفال، جهت درمان بیماری‌های بی اختیاری مدفوع، بی اختیاری ادراری، ابهام جنسی، لب شکری، شکاف کام، ناهنجاری‌های روده ای و بیماری های کلیوی به بیمارستان مراجعه می‌کنند. در حیطۀ جراحی‌های زنان، انجام زایمان‌های سخت، خارج کردن تومورها و فیبروهای بزرگ و سخت و عمل‌های جراحی زیبایی برای مراجعه‌کنندگان خارج از کشور، از عمل‌های مهم به شمار می‌آید.

در سال جاری مجوز راه‌اندازی کلینیک درمان ناباروری (IVF) را نیز دریافت کردیم. در این کلینیک متخصصین زنان، فوق تخصص ناباروری (IVF)، متخصصین آزمایشگاه مجرب، متخصصین جنین شناسی و اورولوژی حضور دارند. وجود مرکز ناباروری نیز به خودی خود سبب جذب بیماران به خصوص از عراق شده است.

زمینه‌های تخصصی بیمارستان شامل جراحی‌های ناهنجاری‌های مادرزادی، جراحی ابهام جنسی (مردانه به زنانه یا زنانه به مردانه)، درمان ناباروری، جراحی‌های ارتوپدی شانه، ناهنجاری‌های مادرزادی دست، تمام اعمال جراحی کلورکتال، سرطان رکتوم، معده، روده، پستان، گوارشی، اعمال جراحی زیبایی صورت و بدن، بلفاروپلاستی، کلینیک درد، کاشت مو، رینوپلاستی، جراحی‌های زیبایی واژینال و … می‌باشد.

بیمارستان مریم در ۵ سال اخیر توانسته با فعالیت‌ها و زمینه‌های درمانی گوناگون رضایتمندی و اعتماد همۀ بیماران، چه خارجی و چه داخلی را جلب کند، به عنوان بیمارستان نمونه از سوی دانشگاه علوم پزشکی البرز و ادارۀ تعاون انتخاب شود و تنها بیمارستانی‌ست که لوح زرین از دست وزیر بهداشت دریافت کرده است.

ایشان در ادامه افزودند:

تمامی افتخارات فوق نشان می‌دهند که بیمارستان ما تاکنون در ارائۀ خدمات به روز درمانی پیشرو بوده است. هدف ما این است که علاوه بر ارائۀ خدمات نوین درمانی به ایرانیان، در راستای خدمت‌رسانی به بیماران بین‌المللی نیز پیشرو باشیم.

و در آخر نیز دکتر دلشاد خاطرنشان کردند:

حضور پزشکان و پرستاران مسلط به زبان انگلیسی و عربی در بخش بیماران بین‌الملل و مترجمان مسلط به زبان‌های انگلیسی، عربی، فرانسوی و ترکی سبب شده که اقامت بیماران خارجی در این مرکز آسان‌تر از گذشته شود.