سوابق اجرایی و مدیریتی دکتر صلاحالدین دلشاد
- جراح عمومی و فوق تخصص جراحی کودکان و نوزادان
- دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران
- رئیس بخش جراحی کودکان بیمارستان فوق تخصصی کودکان حضرت علی اصغر (ع)
- مدیرعامل بیمارستان مریم کرج و موسسه محکم
محل تولد:
دکتر صلاحالدین دلشاد در نجف اشرف ۱۳۲۵ هـجری شمسی در یک خانوادۀ روحانی به دنیا آمده، چون محل فعالیت پدر در حوزۀ علمیۀ نجف اشرف بود لذا در اکثر ماههای سال در نجف و بقیه را در تهران میگذراند. مادر او معلم قرآن و از نوادگان کریمخان زند بوده است.
تحصیلات:
دکتر دلشاد ابتدائی تا دبیرستان را در مدرسۀ علوی ایرانیان تحصیل نمودند. در نجف اشرف از معلمین سطح بالا برخوردار بودند. برای ادامۀ تحصیل بهعلت علاقۀ وافر به رشتۀ پزشکی به دانشگاه جراح پاشا استانبول عزیمت کردند، که توسط اساتید فارغالتحصیل آمریکا، انگلیس و آلمان پایهگذاری شده بود.
بیمارستان جراح پاشا یکی از بزرگترین بیمارستان آموزشی ترکیه محسوب و توسط دانشمند آلمانی به نام Nissen طراحی شده و فقط بخش جراحی آن سیصد تخت بیمارستانی داشت، دورۀ جراحی عمومی را گذراند و به اتفاق چند نفر دیگر پایهگذار انجمن اسلامی دانشجویان ترکیه گردید که هر یک از این دانشجویان در عرصههای فرهنگی و انقلابی بیشماری شرکت داشتند. با شروع جنگ تحمیلی دکتر دلشاد به اتفاق چند تن از انجمن به ایران آمده و در اهواز حضور پیدا کرده و مشغول مداوای مجروحین جنگ شدند و مجدّداً به خارج از کشور برگشتند.
مسئولیتهای دکتر صلاحالدین دلشاد:
- در سال ۱۳۶۰ به میهن اسلامی بازگشتند و در مجتمع آموزشی درمانی طالقانی و بیمارستان حضرت امیرالمؤمنین مشغول به کار شدند.
- در همان سال با هیئت پزشکی حج جمهوری اسلامی ایران به حج اعزام شدند، در سفر حج مسئولیت اداره بیمارستانهای عرفات، منی و مکه را به عهده گرفتند.
- در بازگشت از سفر حج مسئولیت مجتمع آموزشی طالقانی و بیمارستان امیرالمومنین برعهده ایشان گذاشته شد.
- در سال ۱۳۶۱ مسئولیت هیئت پزشکی با حکم وزیر بهداری از یک سو و رئیس هلالاهمر از سوی دیگر برعهده ایشان گذاشته شد.
- اداره هیئت پزشکی حج با همه سختیهای آن جزو موفقیتهای بزرگ ایشان در نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است.
- با حفظ سمت مسئولیت بهداری غرب استان تهران و کرج نیز بودند.
- موفقیتهای آموزشی ایشان در شرایط سخت بعد از انقلاب اسلامی منجر به واگذاری مسئولیت معاونت آموزشی بهداری استان تهران به ایشان گردید.
- از سالهای ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۴ به عنوان قائم مقام معاون آموزشی وزیر بهداری انجام وظیفه نمودند.
- در سال ۱۳۶۳ مدارک علمی دکتر دلشاد از سوی وزارت علوم تأئید و عضو هیئت علمی دانشگاه گردید.
- از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۸ به عنوان مدیرعامل بهداری استان تهران انجام وظیفه نمودند.
- تا سال ۱۳۷۰ سرپرست هیئت پزشکی حج بودند در سال ۱۳۶۶ فاجعه مکه رخ داد و انتقال اجساد چهارصد شهید و درمان ۵۰۰۰ مجروح را مدیریت نمودند.
- در سال ۱۳۶۴ مسئولیت ادامه درمان مجروحین جنگی را برعهده گرفتند. در مرکز ایرانشهر روزانه یکهزار مجروح جنگی که از سراسر کشور میآمدند مورد معاینه قرار میگرفتند.
- در سال ۱۳۶۵ بیمارستان ۱۵ خرداد بازسازی و راهاندازی نمودند. این بیمارستان به عنوان مرکز ادامۀ درمان و عملهای جراحی پیچیده برای مجروحین جنگ از سراسر کشور شناخته شد.
- در ۱۳۶۸ دکتر صلاحالدین دلشاد جهت ادامۀ تحصیل در رشتۀ فوق تخصصی جراحی اطفال مسئولیت بهداری استان تهران را به دیگری سپردند و در دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به تحصیل شدند.
- در سال ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۱ یک دورۀ تکمیلی جراحی اطفال در دانشگاه لندن نزد پروفسور spitz گذراندند و با مدرک معتبر به کشور بازگشتند.
- در سال ۱۳۶۵ پایه گذار دفتر خدمات خیریه بهداشتی درمانی استان تهران شدند. این دفتر برای راهاندازی مراکز خیریه درمانی در سطح کشور فعالیت مینماید که هم اکنون به صورت موسسه به ثبت رسیده است.
- در سال ۱۳۸۴ دکتر دلشاد مؤسسه حمایت از کودکان با ناهنجاریهای مادرزادی را با همکاری جمعی از اساتید و خیرین عرصه سلامت راه اندازی نموده و در سطح کشور کودکان دچار ناهنجاریهای مادرزادی را پوششهای درمانی و مالی اداره مینمایند.
- در سال ۱۳۸۶ برای راه اندازی دانشکدۀ علوم پزشکی کرج از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران مأموریت پیدا کرده و اولین دانشگاه علوم پزشکی استان البرز راه افتتاح گردید.
- در مدت یکسال حضور در کرج موجب تحولات بهداشتی و درمانی وسیعی شدند از جمله راه اندازی طرح آموزش سلامت همگانی است که هنوز هم ادامه دارد.
- در سال ۱۳۸۶ به عنوان عضو هیئت امناء و هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت کشور فعالیت جدیدی را شروع نمودند.
- در سال ۱۳۸۷ مجمع خیرین سلامت کرج و استان البرز را راه اندازی نموده و با راه اندازی مجمع خیرین سلامت کرج و استان البرز همکاری صمیمانه خیرین و مسئولین در امر سلامت استان چشمگیر بود.
- ایشان از سال ۱۳۷۱ و پس از بازگشت از لندن در بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) به عنوان جراح اطفال مشغول به کار و تدریس گروههای مختلف از جمله دانشجویان، انترن ها، رزیدنتهای جراحی، رزیدنتهای اورولوژی و رزیدنتهای جراحی اطفال شدند.
همه ساله کنگرههای جراحی اطفال را در کشور راهاندازی و در بسیاری از کنگرههای داخل و خارج از کشور با مقالات حاصل از فعالیتهای جدید پزشکی در جراحی اطفال حضور فعال داشتند. - از سال ۱۳۸۱ مسئولیت بخش جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان علی اصغر (ع) را به عهده گرفتند.
- در سال ۱۳۸۲ دکتر صلاحالدین دلشاد بیمارستان خیریه حضرت سیدالشهدا را با همکاری هیأت امناء در بازار تهران راه اندازی نمود.
- ایشان در انجمنهایی همچون جراحان کودکان ایران، تشخیص و درمان جنین و کنترل مدفوع و ادرار حضوری فعال دارند و عضو هیئت مدیره نیز می با شند.
- مرکز خیریه حضرت زینب (س) با تخصص های جراحی عمومی، جراحی اطفال، چشم پزشکی و اورولوژی در منطقهای محروم در خیابان ری را راه اندازی و با کمک خیرین به تجهیزات پیشرفته مجهز نموده تا در خدمت اقشار محروم و کمدرآمد باشد.
- در حال حاضر مدیرعامل بیمارستان و زایشگاه و همچنین مدیرعامل موسسه خیریه محکم با عشق و علاقۀ به بیماران عزیز خدمت رسانی میکنند.
حوزه ریاست