مراسم تقدیر از تعاونی‌های برتر استان البرز

تعاونی برتر

بیمارستان و زایشگاه مریم روز پنجشنبه ۱۳ شهریور در بخش تعاون، جز برترین‌ها در پانزدهمین جشنواره تعاونی‌های استان البرز در بخش درمانی، موفق به کسب لوح شد. دکتر صلاح الدین دلشاد، ترویج لقمه حلال را یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های تعاونی‌ها دانست و بر اساس جمله‌ای که امام حسین خطاب به دشمنان خود فرمودند: شما به‌دلیل حرام خور بودن در مقابل من ایستاده‌اید، با بیان این جمله بر حلال خور بودن تعاونی‌ها تاکید کردند.

دکتر صلاح الدین دلشاد بیان کردند مهم‌ترین مسئله هر تعاونی «باور داشتن» است، چنانچه هر مجموعه‌ای خود را باور داشته باشد، قطعا به بالاترین سطح خواهد رسید.

محمد مختاری در آئین تجلیل از تعاونگران برتر کرج و اشتهارد به مناسبت هفته تعاون خاطرنشان کردند: تعاون با نقش آفرینی در کشور و تاثیر بر اقتصاد می‌تواند بسیاری از عقب ماندگی‌ها در این حوزه را جبران کند. به همین دلیل، جهت ارتقا تعاون باید دولت به‌خوبی حمایت کند.