آرتروسکوپی شانه (دررفتگی مکرر شانه)

بیماری به‌دلیل دررفتگی‌های مکرر شانه به خانم دکتر راضیه نبی، متخصص ارتوپدی و جراحی دست مراجعه کرد. عمل ترمیم آرتروسکوپی بنکارت در بیمارستان مریم انجام گرفت. در واقع دررفتگی مکرر شانه به این صورت است که اگر فردی بیش از یک‌بار دررفتگی را تجربه کند، از نظر پزشک متخصص، مکرر محسوب می‌شود.

جهت آنکه آسیب بیشتری به سطح مفصلی وارد نشود، باید عمل ترمیم جراحی برای بیمار صورت گیرد. این عمل جراحی در دنیا به‌صورت آرتروسکوپی انجام می‌شود. علاوه بر این عمل چندین مرتبه دیگر این عمل جراحی در بیمارستان مریم صورت گرفته است.

در گذشته بیشتر بیماران برای درمان خود به بیمارستان‌های تهران مراجعه می‌کردند، اما به‌دلیل تمهیداتی که انجام شده، عمل جراحی در کرج، در بیمارستان مریم قابل انجام است. در نهایت خانم دکتر راضیه نبی از بهبود و عدم دررفتگی مجدد شانه بیمار اظهار امیدواری کرد.