در این بخش سوالات پر تکرار کاربران سایت را مشاهده میکنید، اگر شماهم سوالی در ذهنتان در رابطه با بیمارستان مریم دارید در باکس سوال ها و جواب ها مشاهده کنید، اگر سوال خود را در لیست پیدا نکردید کافی فرم سوالات متداول رو پر کنید و سوال خود را عنوان کنید، در سریع ترین زمان ممکن پاسخگوی سوال شما خواهیم بود.
طبق آخرین ارزشیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بیمارستان و زایشگاه مریم به کسب رتبۀ درجۀ یک نایل گردیده است.
- سزارین
- زایمان طبیعی
- لابیوپلاستی
- ناباروری IVF
- فیبر رحمی
- کانسر رکتوم
- کانسر روده
- کیست بارتولن
- سیستوسل رکتوسل
- درمان حاملگی خارج از رحم
- شکاف کام اطفال و بزرگسالان
- لب شکری اطفال و بزرگسالان
- هیسترکتومی+ APR
- کله سیستکتومی (سنگ صفرا) + لاپراسکوپی
- اسفتگتروپلاستی + فیستولکتومی
- دیلاتاسیون (کورتاژ تشخیصی و تخلیهای)
- پرینورافیمیومکتومی TL به همراه سزارین سرکلاژ
- لوزۀ اطفال و بزرگسالان
- پرولاپس رکتوم
- فیستولکتومی
- کیست تخمدان لاپاراسکوپی
- ختنۀ اطفال و بزرگسالان
- واریکوسل یکطرفه و دوطرفه
- ارکیوپکسی(یکطرفه، دوطرفۀ اطفال و بزرگسالان)
- انواع فتقها (فتق یکطرفه، دوطرفۀ اطفال و بزرگسالان)
برای کسب اطلاع از هزینهها با واحد پذیرش، تماس حاصل فرمائید.
شماره تماس واحد پذیرش: ۰۲۶۳۳۵۰۹۳۲۳۰
برای وقتگیری از پزشک متخصص زنان، همان روز با تماس تلفنی هماهنگی لازم صورت پذیرد و برای وقت گرفتن از سایر متخصصین، میتوان از روزهای قبل بهصورت تلفنی یا حضوری، اقدام کرد.
بخش رادیولوژی بیمارستان مریم بهصورت ۲۴ ساعته مشغول به خدماترسانی میباشد و بخش سونوگرافی همه روزه با تعیین وقت قبلی انجام میپذیرد. همچنین بخش آزمایشگاه بیمارستان بهصورت شبانهروزی مشغول به خدماترسانی است.
بخش رادیولوژی بیمارستان مریم بهصورت ۲۴ ساعته مشغول به خدماترسانی میباشد و بخش سونوگرافی همه روزه با تعیین وقت قبلی انجام میپذیرد. همچنین بخش آزمایشگاه بیمارستان بهصورت شبانهروزی مشغول به خدماترسانی است.
خدمات پاراکلینیکی بیمارستان و زایشگاه مریم:
- رادیولوژی
- (تصویربرداری + سونوگرافی (عکس رنگی رحم، سونوگرافی سه بعدی و چهار بعدی و سونوگرافی هیستروگرافی))
- آزمایشگاه
- داروخانه
سوالات متداول از متخصص زنان
در مورد اینکه تغذیۀ مادر در دوران بارداری و دوران شیردهی میتواند روی زردی نوزاد پس از تولد تاثیر داشته باشد، اختلاف نظر زیاد است. احتمالا تغذیۀ مادر نقشی در زردی نوزاد ندارد ولی توصیه میشود، در دوران بارداری مادر از ادویهجات و مواد شیمیایی کمتر استفاده کند.
بهطور کلی هر عاملی که باعث اتساع و باز شدن بیش از حد دهانۀ رحم شود، میتواند منجر به پاره شدن زودرس کیسۀ آب گردد. ضربۀ شدید به شکم در اثر تصادف یا سقوط، عفونت دستگاه تناسلی، عفونتهای موضعی، ناهنجاری رحمی، نارسایی دهانۀ رحم، دیابت و افزایش مایع داخل کیسه از اصلیترین علل پاره شدن زودرس کیسۀ آب میشود.
در هفتههای اول بارداری پایین بودن ساک حاملگی تا حدودی طبیعی است، بهخصوص اگر بدون لکهبینی باشد؛ ولی اگر در هفتههای بالاتر این حالت ادامه پیدا کند و جفت هم پایین باشد و بهخصوص اگر با لکهبینی همراه شود، میتواند باعث سقط گردد. گرچه خونریزی یا لکهبینی در بارداری غیرطبیعی نیست؛ ولی معمولا نگرانکننده است. خونریزی در بارداری هر چقدر هم خفیف باشد، میتواند نشانهای از عوارض و مشکلات گوناگونی مانند سقط جنین، بارداری خارج از رحم و جفت سرراهی باشد. بنابراین هرگز نباید به لکهبینی یا خونریزی در بارداری کمتوجهی شود. فرقی نمیکند که لکهبینی چه زمانی رخ میدهد و حتی اگر بسیار کوچک باشد، میتواند نشاندهندۀ وجود مشکلی بزرگ باشد.
بسته به علت خونریزی پزشک برنامهریزی لازم را انجام خواهد داد و متاسفانه گاهی نمیتوان مانع سقط جنین شد. خونریزی گاهی باعث زایمان زودرس میشود.
به گفته پزشکان متخصص زنان کرج اگر بارداری معمولی کمخطری داشته باشید رابطۀ جنسی در بارداری، تحریک جنسی و یا ارگاسم نمیتواند باعث زایمان زودرس و یا سقط جنین شود. اگر چه ممکن است ارگاسم، تحریک نوک پستانها و پروستاگلاندین موجود در مایع منی باعث ایجاد انقباضهای ملایمی در رحم شود؛ اما این انقباضات عموما موقتی و بیخطر است. در سه ماهۀ اول ممکن است رابطۀ جنسی موجب احساس خستگی زیاد، بدخلقی یا تهوع و استفراغ شود. اگرچه ممکن است با رفع احساس تهوع در سه ماهۀ دوم، میل جنسی مادر دوباره بازگردد. اما در سه ماهۀ سوم و بهخصوص اواخر آن ممکن است میل جنسی زن دوباره کاهش پیدا کند.
در این مرحله شکم بسیار بزرگ شده است و مادر ممکن است احساس خارش یا احساس خستگی زیاد داشته باشد. همچنین ممکن است خانم اعتماد به نفس خود را در مورد اندامهایش از دست داده و یا ترس از زایمان و یا مسئولیت نوزاد ذهن او را مشغول کرده باشد. اگر چه رابطۀ جنسی در صورت منع نشدن توسط پزشک خطری برای مادر و جنین دارد اما لازم است که پدر و مادر مسائل بهداشتی را برای جلوگیری از هر نوع مشکلی رعایت کنند و در صورتی که هر یک از طرفین در معرض بیماریهای آمیزشی قرار داشته باشد از نزدیکی در بارداری خودداری کنند و یا حداقل در زمان نزدیکی از کاندوم استفاده کنند. علاوهبر این در صورتی که مادر دچار تهدید به سقط، لکهبینی، درد رحمی باشد یا در سونوگرافی هماتوم لختۀ پشت جفت و یا جفت سرراهی گزارش شده باشد، خانم باردرار باید از برقراری رابطه جنسی خودداری کند.
برخی موارد کمکاری تیروئید میتواند باعث ناباروری در خانمها شود، که از طریق اندازهگیری هورمونهای تیروئیدی و اصلاح آن میتوان این مشکل را برطرف کرد. پاره شدن جفت، تولد نوزاد نارس یا مرگ داخل رحمی جنین از دیگر عوارض کمکاری تیروئید در خانمها است.
ولی مهمترین مشکل در کمکاری تیروئید در خانمها به تأخیر افتادن رشد کودک و کندذهنی او بعد از تولد است. تا زمانیکه غده تیروئید جنین عملکرد خود را شروع کند، از نظر هورمون تیروئیدی کاملا وابسته به مادرش است و این اتفاق زودتر از هفتۀ ۱۳ بارداری نمیافتد. بنابراین کمکاری تیروئید در سه ماهۀ اول بارداری میتواند اثر سوء خود را بر سلامت جنین بگذارد. بنابراین لازم است قبل از بارداری خانمها نسبت به تشخیص و درمان وضعیت تیروئید خود اقدام کنند. درمان کمکاری تیروئید در دوران بارداری آسان است. در بیشتر موارد پزشک برای جبران کمبود هورمونی به بیمار فرمهای مصنوعی T4 میدهد و دوز دارو طوری تنظیم میشود که سطح هورمون مورد نظر در خون ثابت بماند.
لازم است همۀ خانمها قبل از اقدام به بارداری از نظر تیروئید بررسی و در صورت لزوم درمان شوند. از علائم شایع کمکاری تیرئید در بارداری میتوان به خستگی زیاد در بارداری، افزایش وزن غیرعادی، اختلال خواب، ضعف عضلانی، یبوست و خستگی پوست اشاره کرد. البته همه این علائم در همه افراد وجود ندارد.
یکی از داروهایی که برای درمان مشکلات رایج از جمله سردرد، سرماخوردگی، تب، کمردرد و آنفوالانزا برای مادران باردار تجویز میشود، استامینوفن است. مصرف استامینوفن بهویژه با دوز بالا میتواند منجر به بروز اختلالات رفتاری مانند بیش فعالی، کمتوجهی و اختلال حرکتی در کودک شود. بهعلاوه استامینوفن میتواند باعث صدمه به کبد شود. البته این به این معنا نیست که نمیتوان از استامینوفن در بارداری استفاده کرد و قطعا مضرات استامینوفن بسیار کمتر از مضرات تب است. مادر باردار توجه داشته باشد، که تا حد امکان بدون دستور پزشک دارویی مصرف نکند. پزشک شما دوز مجاز مصرف استامینوفن را رعایت خواهد کرد.
گاهی چرخۀ عادت ماهانۀ خانمها نامنظم میشود؛ که میتواند علل بسیاری از جمله موارد زیر داشته باشد:
- علت اصلی و از همه مهمتر، تغییرات هورمونی است.
- استرس و اضطراب
- سقط جنین
- کمبود کلسیم
- تخمدان پلی کیستیک
- مصرف داروهای نازایی و…
و در خانمهای باردار ممکن است به دلیل کورتاژ و سقط جنین باشد.
دلایل ایجاد فیبرومهای رحمی کاملا مشخص نیست؛ اما مواردی از جمله:
- هورمونها
- سابقۀ خانوادگی
- بارداری
- ژنتیک و…
میتواند اثرگذار باشد.
شایعترین علائم این بیماری موارد زیر است:
- بزرگ شدن شکم
- خونریزی
- کمر درد
- درد و فشار در ناحیۀ لگن
- افزایش فشار در ناحیۀ مثانه
- ناباروری و….
زگیل تناسلی با علائم و نشانههای واضح و مشخصی همراه است و در صورتی که زگیل داخل مقعد یا واژن باشد و هیچگونه علامتی هم نداشته باشد، فرد متوجه بیماری خود نمیشود، در آن صورت بررسیهای پزشکی لازم است.
علائم زگیل تناسلی
- وجود زائدههای برجسته به رنگ پوست و گاهی تیرهتر
- احساس خارش و سوزش در محل زگیلها
- اگر زگیل تناسلی در ناحیۀ مجاری ادراری باشد؛ گاهی باعث درد، خونریزی و حتی انسداد در ناحیه مجاری ادرار میشود.
یک بیماری شایع در ناحیۀ تناسلی است؛ که به آن کاندیدیازیس یا کاندیدیازیس وﻟﻮواژﯾﻨﯿﺖ (VVC) گفته میشود، که از هر ۴ زن عموما ۳ زن حداقل یکبار به این بیماری دچار میشوند. این بیماری تنها مختص خانمها نبوده و گاهی آقایان به این بیماری مبتلا میشوند.
علائم اصلی این بیماری:
- درد در هنگام ادرار کردن
- خارش
- سوزش
- درد حین نزدیکی
- سوزش واژن پس از نزدیکی
- درد شکمی
برای رفع این بیماری از داروهای ضدقارچ خوراکی و پمادها و داروهای متعادل کننده PH واژن استفاده میشود.
از من بپرس!
اگر پاسخ پرسش خود را در لیست پرسشها پیدا نکردید از این قسمت سوال خود را عنوان کنید اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.