رژیم پس از اسلیو معده را جدی بگیرید

رژیم غذایی بعد از اسلیو معده بسیار مهم است. عمل اسلیو معده یکی از روش‌های بسیار مؤثر برای لاغری است. در واقع در این روش، معده تقریباً به اندازه یک چهارم کاهش پیدا می‌کند، طبیعتاً فرد زودتر سیر می‌شود و کمتر احساس گرسنگی می‌کند.

بسیاری از افراد تصور می‌کنند، که تنها این عمل جراحی منجر به لاغری آنها می‌شود، با این وجود که روشی مؤثر است؛ اما، تنها نیمی از روند لاغری با جراحی انجام شده است. مراقبت‌های پس از عمل جهت مشاهده نتیجه موفقیت‌آمیز به دست خود شماست.
رژیم غذایی مناسب پس از جراحی لاغری از موارد بسیار مهمی است که باید به آن توجه داشته باشید. از آنجایی که این مورد پس از جراحی لاغری بسیار پر اهمیت است، غذاهای مفید و غذاهای ممنوعه را برای شما ذکر خواهیم کرد.

رژیم قبل از عمل اسلیو

افرادی که دچار اضافه وزن هستند، قطعاً اطراف کبدشان چربی تجمع پیدا کرده است. این حالت منجر به بزرگ‌تر شدن کبد بیش از حد نرمال می‌شود. کبد دقیقا در کنار معده قرار دارد، اگر کبد بیش از حد بزرگ باشد، انجام عمل جراحی برای پزشک سخت می‌شود و برای بیمار نیز خطرناک خواهد بود.
به همین جهت رژیم غذایی قبل از عمل اسلیو بسیار مهم است. یک رژیم غذایی خاص چند هفته قبل از عمل به بیمار داده می‌شود. در این رژیم، مواردی همچون کربوهیدرات‌ها مانند مصرف شیرینی‌ها، سیب ‌زمینی و ماکارونی باید کاهش یابد.
بیماران باید پروتئین‌های بدون چربی، سبزیجات و مایعات کم کالری و بدون کالری مصرف کنند. دو روز قبل از جراحی نیز رژیم غذایی فرد تنها مایعات است. از نوشیدنی‌های کافئین‌دار و گازدار نیز باید خودداری شود.

رژیم غذایی پس از عمل اسلیو چگونه است؟

پس از جراحی اسلیو معده باید از مایعات و غذاهای نرم شروع شود و پس از گذشت مدت زمانی غذاهای جامد را نیز به رژیم غذایی اضافه کنید. رژیم غذایی که افراد پس از جراحی باید به آن توجه داشته باشند به شرح زیر است:

۲۴ تا ۴۸ ساعت پس از جراحی؛

طی این مدت تنها باید مایعات شفاف با دمای محیط مصرف شود. ابتدا با حداکثر نصف فنجان شروع می‌شود و به‌تدریج تا حداقل به ۸ فنجان روزانه افزایش پیدا می‌کند.

۳ تا ۷ روز پس از جراحی؛

طی این مدت باید غذاهای آبکی یا مایعات مصرف کنید. مواردی از جمله شیر، نوشیدنی‌های حاوی سویا و ماست در این مدت بسیار مفید و مناسب است.

مراقبت‌های بعد از اسلیو معده

۱ الی ۲ هفته پس از جراحی؛

در این مدت زمان می‌توانید مصرف غذاهای پوره شده را شروع کنید. مواردی مانند سوپ، ماهی له شده، میوه و سبزیجات پوره شده، پنیر کم چرب، شیر بدون چربی همراه با پودر پروتئین و غلات مانند جو دو سر را مصرف کنید.

۲ هفته پس از جراحی؛

پس از دو هفته می‌توانید غذاهای نرم را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غذاهایی اعم از کوفته نرم، تخم‌مرغ آب پز، سبزیجات پخته و پوست کنده شده، میوه‌های نرم و پوست کنده شده و… از مواردی هستند که می‌توانید ۲ هفته پس از جراحی مصرف کنید.

انجام اسلیو معده

پس از ۱ ماه؛

پس از این مدت زمان می‌توانید مصرف غذاهای جامد را شروع کنید. مواردی مانند حبوبات، میوه و سبزیجات تازه، نان و غلات کامل از این دسته مواردی هستند که پس از یک ماه می‌توانید به‌عنوان رژیم غذایی سالم شروع کنید.

پس از ۲ ماه.

پس از این مدت باید رژیم غذایی منظم و متعادلی را برای خود در نظر داشته باشید. غذاهایی که پس از جراحی انتخاب می‌کنید، می‌بایست سرشار از پروتئین باشد، همچنین محصولات سویا، تخم‌مرغ، میوه و سبزیجات، گوشت مصرف شود.

انجام اسلیو معده به چه صورت است؟

اگر فردی پس از جراحی لاغری دچار کمبود ویتامین یا پروتئین شود، پزشک متخصص بسته به شرایط بیمار مکمل‌های پروتئینی را در نظر خواهد گرفت. افرادی که این عمل اسلیو معده را انجام داده‌اند، باید توجه داشته باشند که رژیم غذایی سرشار از فیبر می‌تواند به تسریع روند لاغری و حفظ کاهش وزن پس از جراحی کمک کند.

رفتارهای غذایی پس از عمل جراحی معده

پس از عمل علاوه بر اینکه باید به مواد غذایی و رژیم غذایی توجه شود، رفتار و عادات شما در خصوص نحوه غذا خوردن نیز باید تغییر کند. نکاتی که باید در این باره بدانید به شرح زیر است:
به جای سه وعده غذایی بزرگ، ۶ تا ۴ وعده غذایی کوچک داشته باشید و غذای خود را آرام بجوید.
هر زمان که احساس سیری داشتید، دیگر غذا نخورید.
غذایی را انتخاب کنید که پروتئین بالایی داشته باشد.
به‌دلیل استرس و بی‌حوصلگی شروع به غذا خوردن نکنید.
روزانه حداقل باید یک و نیم لیتر مایعات بنوشید.
پس از ۱۵ الی ۳۰ دقیقه پس از غذا خوردن نباید مایعات بنوشید، زیرا احتمال استفراغ وجود دارد.

انجام اسلیو معده چیست؟

 

درمان چاقی

غذاهای ممنوعه پس از اسلیو معده

مصرف برخی از مواد غذایی پس از جراحی می‌تواند احتمال چاقی را افزایش دهد. به همین جهت افراد باید توجه داشته باشند که مصرف برخی از غذاها و نوشیدنی‌ها را از رژیم غذایی خود حذف کنند. این دسته از غذاها و نوشیدنی‌ها به شرح زیر است:
غذاهای سفت و خشک
مواردی که کالری بالایی دارند مانند بستنی، کیک، شکلات و میلک شیک
نوشیدنی‌های گازدار و شیرین مانند نوشابه
غذاهایی مانند برنج، نان و سیب ‌زمینی (باعث افزایش سریع قند خون می‌شوند)
غذاهای نفاخ مانند لوبیا یا آدامس

 

روزهای حضور پزشکان

نام پزشک روز حضور ساعت حضور
دکتر محمدجواد باقری چهارشنبه ۱۰-۱۱ (صبح)
دکتر مهران پیرسحرخیز چهارشنبه ۱۰-۱۱ (صبح)

** (نوبت‌گیری از یک هفته قبل انجام شود)

۲ دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوبت دهی آنلاینتماس با بیمارستان