امکان انجام اکستنشن مژه در بارداری یکی از ابهاماتی است که از سوی خانمهای باردار پرسیده میشود که در ادامه قصد داریم در این مقاله بهطور کامل توضیح دهیم.
همانطور که میدانید در بارداری به خصوص در ماههای اول، باید مراقبتهای بیشتری نسبت به سایر مواقع داشته باشید.
ما به شما توصیه میکنیم که قبل از انجام هرگونه اقدامات زیبایی از جمله اکستنشن مژه در بارداری با پزشک خود مشورت داشته باشید و طبق دستور او عمل کنید.
در ادامه شما را با خطرات احتمالی ناشی از اکستنشن مژه آشنا خواهیم کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله کاشت ناخن در بارداری مراجعه کنید.
آشنایی با خطرات احتمالی کاشت مژه در بارداری
از خطرات احتمالی که خانمهای باردار باید به آن آگاهی داشته باشند، میتوان به چنین مواردی اشاره کرد:
حساسیت به محصولات شیمیایی
یکی از محصولات شیمیایی که در اکستنشن مژه استفاده میشود، چسب مژه است. تحقیقات کاملی در خصوص مضرات این محصول در بارداری انجام نشده است؛ اما بهتر است از هرگونه محصولاتی که احتمال ایجاد عوارض دارد، خودداری کنیم.
آسیب ناشی از چسب
همانطور که گفتیم حساسیت ناشی از محصولات شیمیایی از جمله استفاده از چسب میتواند مضرات زیادی داشته باشد.
همچنین امکان آسیب رسیدن به کودک با استفاده از چسب و حساسیت ناشی از آن وجود دارد، بنابراین قبل از تصمیم برای انجام اکستنشن این موارد احتمالی باید در نظر گرفته شود تا آسیبی به کودک وارد نکنید.
با وجود اینکه بهطور قطع نمیتوان گفت که انجام این اقدام زیبایی در بارداری باعث آسیب میشود؛ اما اگر دچار آلرژی شوید، قطعا پروسه درمانی بسیار سختی را باید طی کنید.
دراز کشیدن طی طولانی مدت
پس از هفته بیستم بارداری نباید طولانی مدت به پشت خود بخوابید. اکستنشن مژه در بارداری ممکن است بیش از ۲ ساعت زمانبر باشد و این شرایط برای مادر باردار بسیار خطرناک است، مگر این که حالت دیگری مادر دراز بکشد.
آیا اکستنشن مژه در بارداری ضرر دارد
احتمال ایجاد عوارض و خطر به دنبال اکستنشن مژه قطعا بیشتر از سایر افراد است، در صورت رخ دادن هر گونه آلرژی ممکن است به جنین آسیب وارد شود.
همچنین خانمهای باردار باید این مورد را در نظر داشته باشند که اگر سابقه حساسیت دارند، در بارداری این شرایط بدتر خواهد شد در نتیجه باید از انجام آن خودداری کنند.
توصیههایی برای افرادی که در سالنهای زیبایی مشغول به کار هستند
برای به حداقل رساندن هرگونه مشکل ناشی از اکستنشن مژه در بارداری باید به موارد توجه داشته باشید تا کار خود را کاملا ایمن انجام دهید:
پرس و جو در خصوص اجازه پزشک مراجعه کننده
حتما خانم بارداری که قصد انجام این اقدام زیبایی را دارد باید قبل از هر کاری با پزشک خود مشورت داشته باشد و تنها در صورت اجازه پزشک، کاشت مژه را برای خانم باردار انجام دهید.
استفاده از محصولات با کیفیت
همیشه برای همه مشتریان خود باید از محصولات با کیفیت استفاده کنید؛ اما اهمیت استفاده از آن برای خانمهای باردار دو چندان است چرا که شرایط آسیبپذیرتری دارند.
مهمترین مورد، استفاده از چسبهای با کیفیت بالاست. چسبهایی را تهیه کنید که فاقد پارابن، لاتکس و فرمالدئید باشد. همچنین علاوه بر غیر سمی بودن چسب باید نوعی را انتخاب کنید که سریع خشک شود.
به این مورد توجه داشته باشید که خانمها در بارداری ممکن است آلرژیهایی را تجربه کنند که سابقه آنها را نداشته است.
در واقع حتی اگر چسب به پوست تماسی نداشته باشد و به مژه چسبیده باشد، میتواند باعث ایجاد قرمزی و التهاب خفیفی شود در نتیجه باید از باکیفیتترین محصولات برای به حداقل رساندن عوارض استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رنگ مو در بارداری
وضعیت خانم باردار
علاوه بر استفاده از محصولات با کیفیت، باید به موقعیت بدن خانم باردار نیز توجه داشته باشید. طی سه ماهه دوم و سوم بارداری به پشت خوابیدن باعث تحت فشار قرار گرفتن رگی میشود که خونرسانی را به رحم انجام میدهد، در نهایت منجر به سرگیجه و کاهش جریان خون خواهد شد.
بهطور کلی توصیه میشود که پس از هفته بیست بارداری باید از مراجعین خود بخواهید که به پهلو دراز بکشند. به پشت خوابیدن پس از گذشت هفته بیستم بارداری حالت ایمنی نیست.
همچنین خوب است بدانید که به سمت راست دراز کشیدن ارجحتر از سمت دیگری است. در حالی که مراجعهکننده به پهلو خوابیده است، میتوانید از او بخواهید که سرش را صاف نگه دارد تا بتوانید اکستنشن مژه در بارداری را راحت انجام دهید.
بدون دیدگاه