انتصاب آقای دکتر محمد حسین دلشاد به سرپرست گروه بیهوشی دانشگاه البرز

دکتر دلشاد1

جناب آقای دکتر محمد حسین دلشاد متخصص بیهوشی و دستیار فلوشیپ درد هستند. ایشان حدود ۱۲ سال قبل، از رشته پزشکی عمومی فارغ التحصیل شدند، فعالیت و علاقه کاری ایشان مرتبط با زایمان بدون درد است.
سوابق تحصیلی ایشان به ترتیب از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۹۸ پزشکی عمومی، دستیار بیهوشی، متخصص بیهوشی و فلوشیپ فوق‌تخصصی کنترل درد است.
در حال حاضر آقای دکتر محمد حسین دلشاد، نماینده دانشگاه علوم پزشکی البرز و عضو کمیته کشوری زایمان بی درد هستند. ایشان با توجه به تخصصی که دارند، در کنترل درد حاد و مزمن با استفاده از راهکارهایی همچون بلوک عصبی با کمک سونوگرافی و کنترل دردهای ستون فقرات در حال فعالیت هستند.
به‌طور کلی مهارت‌های ایشان استفاده از سونوگرافی جهت بلوک‌های عصبی و کنترل دردهای حاد، انجام بلوک‌های عصبی، اپیدورال و فاست، تزریق مفاصل، همچنین انجام روش‌های مختلف اعم از اپیدورال و اسپاینال برای انجام زایمان طبیعی بدون درد است.

سوابق شغلی ایشان

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز
ریاست بیمارستان مریم
مدیر مسئول ماهنامه تخصصی مریم
عضو جهانی انجمن درد
عضو کمیته کشوری ترویج زایمان طبیعی، به‌عنوان نماینده دانشگاه علوم پزشکی البرز
عضو انجمن و مشاور اجرایی درد ایران
مسئول کمیته زایمان طبیعی بدون درد، انجمن بررسی و مطالعه درد ایران
عضو اصلی کمیته مرگ ‌ومیر مادری استان البرز
با توجه به تجارب ارزشمند آقای دکتر محمد حسین دلشاد، ایشان را سرپرست و مدیر گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی البرز منصوب شدند.