بازدید معاون تحقیقات فناوری دانشگاه علوم پزشکی البرز از بیمارستان و زایشگاه فوق تخصصی مریم

visit2

به گزارش خبرنگار جام جم البرز، معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی البرز از بخش‌ها و کلینیک‌های تخصصی و فوق تخصصی این مرکز درمانی شامل:

• زنان و زایمان
  • اطفال
  • داخلی
  • بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU)
  • ICU
  • پرناتولوژی
  • عفونی (زخم‌های دیابتی)
  • اورژانس
  • و سایر بخش‌ها

بازدید نمود.

دکتر محمد نوری سپهر گفت: استان البرز در شاخص‌های درمانی و سلامت ضعف‌هایی دارد و شدیدا نیازمند کمک و حمایت است. خوشبختانه حرکت‌هایی توسط بخش خصوصی در رفع کمبودها صورت گرفته است.

وی بیمارستان مریم را یکی از بهترین مراکز درمانی خصوصی کشور و حتی جهان خواند و اظهار داشت عزم دولت، حمایت از مجموعه‌های درمانی خصوصی است تا بخش خصوصی بتواند بدون دغدغه به حوزه درمان وارد شود.

دکتر نوری سپهر با اشاره به بازدید سال‌های قبل از این مرکز درمانی گفت: بیمارستان مریم از زمان تاسیس تاکنون پیشرفت‌های خوبی در بخش‌های زنان، زایمان، جراحی اطفال و سایر بخش‌های درمانی داشته است و قطعا الگوی مناسبی در زمینه استفاده از فضاهای فیزیکی، بهداشت محیط و رضایتمندی پرسنل و مراجعین برای سایر مراکز درمانی خواهد بود.

وی در ادامه انعقاد تفاهم‌نامه با بیمارستان مریم را مهم دانست و خاطر نشان کرد، در آینده‌ای نزدیک با عقد تفاهم‌نامه همکاری فی ما بین، از ظرفیت‌های موجود طرفین در جهت بهبود شرایط سلامت استان استفاده خواهد شد و بهترین مرکز برای آموزش دوره رزیدنت‌های پزشکی به‌خصوص در بخش جراحی اطفال، بیمارستان مریم است.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی البرز موفقیت‌های پزشکان بیمارستان مریم را در انجام عمل‌های مختلف ستود و گفت: پزشکان ایرانی جراحی‌های مختلفی انجام می‌دهند که بسیار پیچیده و حساس بوده است اما به سبب تکرار برای آنان امری عادی است ولی برای جهان جالب توجه خواهد بود .

visits

دکتر نوری سپهر با اشاره به جراحی‌های بسیار نادری که در بخش جراحی اطفال این مرکز صورت می‌گیرد افزود: این جراحی‌ها قطعا برای دنیا جالب توجه خواهد بود و با چاپ و انتشار آنها باید این موفقیت‌ها برای جهانیان اطلاع‌رسانی شود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد، بیمارستان مریم به مجموعه بزرگ درمانی تبدیل شود و توریسم درمانی آن توسعه یابد.

دکتر دلشاد مدیر عامل بیمارستان فوق تخصصی مریم نیز طی سخنانی کوتاه گفت: حضور دکتر نوری سپهر و بازدید ایشان از بیمارستان مریم موجب خوشحالی و افتخار است. ایشان با تجارب فراوان مدیریتی و حمایت‌های خود در شروع کار به مجموعه ما خیلی کمک کردند. امیدواریم نتیجه همکاری‌های پژوهشی بین دانشگاه علوم پزشکی البرز و بیمارستان مریم به کشور و جهانیان عرضه و مورد استفاده همگان قرار گیرد.

منبع: http://www.jamejamalborz.ir/Home/NewsInfo/369934