بازدید اعضای انجمن پزشکی متخصص زنان و زایمان استان از بیمارستان مریم

visit10

در بازدید اعضای انجمن پزشکی متخصص زنان و زایمان کرج از بیمارستان مریم اعلام شد:
راه‌اندازی بخش نازایی در بیمارستان مریم کمک شایانی به بانوان استان می‌کند.
خانم دکتر کیانی ریاست انجمن پزشکی زنان و زایمان استان به همراه سایر اعضای هیئت مدیره این انجمن در بازدید روز پنجشنبه از بیمارستان و زایشگاه مریم ضمن تقدیر از زحمات دکتر دلشاد مدیر عامل و موسس بیمارستان گفت: در چند سال اخیر بیمارستان مریم از رشد فزاینده‌ای برخوردار بوده است و راه‌اندازی بخش نازایی و جراحی کودکان و برگزاری کلاس‌‌های پزشکی ورزشی مادران در دوره‌های قبل از زایمان و نیز ایجاد امکانات به‌روز برای زایمان طبیعی مادران در این بیمارستان از نقاط قوت مدیریت دکتر دلشاد بوده وموجب مباهات بخش درمان استان گشته است.
وی افزود: با توجه به کمبود مراکز تخصصی نازایی زنان در استان، بخش نازایی بیمارستان و زایشگاه مریم کمک شایانی است برای بانوان این استان تا از سفرهای درمانی به مراکز خارج از استان اجتناب نموده و از دغدغه بانوان نابارور کاسته شود.
در حاشیه این بازدید دکتر صلاح الدین دلشاد رئیس هیئت مدیره بیمارستان مریم گفت: استان البرز از پتانسیل‌های درمانی و پزشکی بالایی برخوردار است که با همکاری انجمن پزشکی زنان و زایمان می‌توان در این استان با برگزاری همایش‌ها و کنگره‌های پزشکی کشوری و منطقه‌ای دستاوردهای روز پزشکی در بخش زنان و زایمان را به نسل‌های جدید پزشکی انتقال داد و این استان امکان و توان برگزاری چنین همایش‌هایی را دارد.

در روز پنجشنبه تاریخ ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ متخصصان زنان و زایمان استان البرز از بیمارستان مریم بازدید به‌عمل آوردند. در این دیدار رئیس بیمارستان مریم، جناب آقای دکتر دلشاد فوق تخصص اطفال در هر بخش از بیمارستان اعم از بخش اطفال، زنان و زایمان، آزمایشگاه، بخش اورژانس و قسمت‌های دیگر بیمارستان توضیحات لازم را ارائه دادند.

پس از بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان نشستی با حضور دکتر دلشاد و انجمن متخصصان زنان استان برگزار شد. رئیس بیمارستان ضمن تشکر و قدرانی از متخصصان زنان، اظهار امیدواری در خصوص تداوم و تعامل با متخصصان را داشتند؛ چراکه ایشان بر این باورند این ارتباطات می‌تواند قدمی در راستای خدمات رسانی بهتر به مراجعه‌کنندگان باشد.

همچنین بیان داشتند که دانشگاه علوم پزشکی تهران نظارت چندانی بر بیمارستان‌های البرز نداشته و این امر سبب شده است بسیاری از مراجعه‌کنندگان ترجیح دهند به بیمارستان‌های خارج از استان البرز (به‌عنوان مثال تهران) را برای مداوای خود انتخاب کنند.

اما ایشان از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی استان البرز جهت پیگیری‌های روزانه اعلام رضایت کردند. دکتر دلشاد تقاضایی از وزارت بهداشت جهت همسان‌سازی کلیه بیمارستان‌ها در استان البرز و تهران برای بهبود وضعیت اقتصادی آنها خواستار شدند.

دکتر دلشاد در این جلسه ضمن انتقاد نسبت به تعرفه‌های پزشکی در ایران، درخواست افزایش آن را از جانب دولت در بیمارستان‌های خصوصی داشتند؛ چراکه با افزایش تعرفه‌ها می‌توان کمک به‌سزایی به اقتصاد و پیشرفت بیمارستان‌های خصوصی کرد.

وی افزود از گذشته تاکنون شاهد پیشرفت‌های زیادی در حوزه پزشکی بوده‌ایم، چراکه در گذشته تعداد قابل‌توجهی از افراد جهت معالجه به خارج از کشور سفر می‌کردند. همچنین بسیاری از پزشک‌های خارجی از کشورهایی مانند پاکستان، هند و… در ایران درمان‌های مختلفی را انجام می‌دادند.

خوشبختانه امروزه به‌دلیل همت بسیاری از بخش‌های مختلف، مانند کادر پزشکی و درمان، در رده خوبی از پیشرفت علمی قرار گرفته‌ایم. ایشان بر این باورند که روزانه بیش از ۵۰۰ نفر از کشور‌های دیگر جهت معالجه به ایران سفر می‌کنند که این نشان‌دهنده پیشرفت علم پزشکی و رتبه نخست در خاورمیانه است.

سرکار خانم دکتر کیانی، مدیر انجمن متخصصان زنان البرز در کرج پس از بازدید از بیمارستان مریم اظهار رضایت از مدیریت دکتر دلشاد داشتند؛ زیرا اخیراً در این بیمارستان پیشرفت‌های زیادی اعم از افزوده شدن بخش‌های نازایی، برگزاری ورزش‌هایی برای خانم‌های باردار، جراحی کودکان و بسیاری از اقدامات بزرگ دیگر انجام گرفته است.

ایشان ادامه دادند که وجود بخش‌های نازایی در این بیمارستان اتفاقی بزرگ و ستودنی است؛ به این خاطر که مراجعه‌کنندگان در این بخش می‌توانند روند درمان خود را طی کرده و این امر سبب می‌شود مراجعه به بیمارستان‌های خارج از استان کاهش یابد. همچنین بار اقتصادی خوبی برای این استان و سهولت برای مراجعه‌کنندگان پیش‌بینی کردند.

همچنین دکتر کیانی افزودند: همواره باید کوشید که خطرات احتمالی برای مادران و کودکان را تا حد امکان کاهش داد. بیمارستان مریم به دلیل دارا بودن مدیریت خوب و کادری کارآمد در این زمینه بسیار موفق ظاهر شده است.

بخش جراحی نوزادان و اطفال در بیمارستان مریم به عنوان یکی از رویدادهای مهم تلقی می‌شود؛ چراکه همواره جراحی نوزادان به عنوان یک دغدغه شناخته شده است. خوشبختانه بیمارستان مریم توانسته در این راستا بسیار خوب عمل کند و شاهد رویدادهای موفقیت‌آمیز باشد.

در واقع این امر سبب کاهش دغدغه‌ها و نگرانی‌ها در این زمینه شده است. دکتر کیانی در خصوص تأخیر در پرداخت بیمه‌ها نیز اظهار نگرانی کرده‌اند. در واقع واریز دیرهنگام بیمه به بیمارستان، سبب تحمیل زیان به آنها شده است.

دکتر یاوری از دیگر متخصصان زنان در آن نشست افزود: کمبود بسیاری از اقلام بهداشتی به دلیل شیوع ویروس کرونا در بیمارستان‌های خصوصی، سبب روبرو شدن مدیران با بسیاری از مشکلات شده است. ادامه این روند سبب کاهش خدمات‌رسانی بهتر و در نهایت کاهش مراجعه‌کنندگان به بخش‌های خصوصی خواهد شد.

visit8
visit7